Home   2012    2011   2010  2009  2008

Naaktstrandje Groene Ster,
Folle lok en sinne in it nije jier.

Nieuwjaarsreceptie 2014
 

Vorig jaar lag het strandje volledig op de schop en kon de Nieuwjaarsreceptie en ook de Nieuwjaarsduik helaas niet doorgaan. Ook een deel van het voorjaar van 2013 was het strandje nog een modderpoel en kon alleen op het zandstrandje worden gezond.
Aan het begin van de zomer werd het strandje snel groen en kon het strandje weer volop worden gebruikt.

Vandaag hebben we de traditie weer in ere hersteld en vond de eerste Nieuwjaarsreceptie plaats op het nieuwe strandje. Door de harde zuidenwind bleef de gevoelstemperatuur ver achter bij de 7 graden die de thermometer aangaf en was het zoeken naar enige beschutting. Door de hartverwarmende wensen en drankjes bleven de 12 bezoekers op temperatuur en was er ook nog voldoende animo voor een frisse duik.De feestvierders onder het genot van een hapje en een drankje in de beschutting van het enige bosje op het strandje.Iedereen had weer iets meegebracht.En zoals elk jaar, was er nu ook weer de loting van de grote Naaktstrand Quiz.
Dit jaar waren er 4 goede inzendingen. Wietse verrichtte de loting en moest helaas n deelnemer teleurstellen. De hoofdprijs bleef op het strandje en werd gewonnen door het Team Tietsje-Sjors. De tweede en de derde prijs ging respectievelijk naar Rianne uit
Hendrik Ido Ambacht en Martin uit Papendrecht. Veel plezier met de prijs.

En dan natuurlijk de Nieuwjaarsduik. En van de weinige duiken zonder hoofdsponsor en die verder niets om het lijf heeft. Door de aantrekkingskracht van de Blote Nieuwjaarsduik in Zandvoort misten we drie duikers en bleef de teller dit jaar steken op slechts drie duikhelden. Dus deze zomer maar flink oefenen, zodat we volgend jaar het record van 6 duikers kunnen aanvallen.


foto: Wietse.

De duik met Pierre, Tietsje en Sjimmie.

En nu wachten op de eerste stranddag van 2014.
 

Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend